Spoler tiden tilbage til 1980 i Canada

– Fascineringen af hjul var stor og jeg lærte at cykle uden støttehjul før jeg kunne gå selv, fik den første Suzuki RM50 crosser som 3årig og elskede det.
BMX begyndte også at tage fat, hoppede og lavde tricks fra 4år, BMX og Motocross har alle dage fulgtes ad.

I gennem årene er det blevet til en masse pokaler i BMX med blandt andet flere top 3 placeringer ved Danmarksmesterskaberne i en række år
og deltagelse ved Europamesterskabet i Holland i 1990 rækkede det til en plads i semifinalen.

1992
Motocross var på pause fra 7 til 14 års alderen da pengene var små pga flytning fra Canada til Danmark.
Som 14 årig begyndte jeg at arbejde hos en landmand for 25kr i timen og derved kunne hjælpe med at sparke gang i motocross igen. I 1992 kørte jeg på en KTM 125 kubik fra 1989 i C125 klassen, og lige pludselig begyndte det at gå stærkt. Blev B-kører i 1994 og i 1996 vandt jeg Danmarks mesterskabet i klassen B MX1, 1996 gik rigtig godt, og blev også samlet vinder af BV Cross serien, og Jysk/Fynsk Mester.
Prøvede at konkurrere i A-klassen i 1997, men havde ikke meget opbakning og tiden var blevet mindre pga. arbejde og derfor blev der skruet ned for motocross.

2004
I årene uden for konkurence billedet blev der kørt en masse BMX og MTB og i 2004 begyndte jeg at træne motocross igen og dyrke sporten uden at tage det til konkurrence plan igen.
Desværre gik det galt på crosseren i 2007 med et invaliderene styrt – jeg var på hospitalet i 55 dage og derefter 13 måneder i rullestol, det var en ubeskrivelig hård periode!
Humøret var lavt og vægten var gået op. Da jeg skulle prøve at stå på benene igen og igang med genoptræning var min vægt 166kg og der var enorm lange udsigter til noget som helst på 2 hjul igen, hvis det overhovedet nogensinde skulle ske – Venstre ankel var stivgjort sidevejs, men ikke så dårlig som højre. Lægerne ville først amputere min højre fod pga. den knuste ankel, men de blev enige om at give den en chance.

2008
De næste år var alt andet end sjove, og oversprings handlingerne var ofte… indtil en dag hvor jeg sagde stop.
Begyndte at træne og motionere.. Så kom flammen tilbage indeni og jeg kom tilbage på crosseren med en vægt på 144kg i overalls fordi der var ikke noget crosstøj der kunne nå om mig, og så blev flammen endnu større… vejen var lang, men hvor der er vilje er der vej…

2011
Begyndte stille og roligt at finde noget fart og killoerne raslede af, begyndte at konkurrerer igen i motocross
og det er også blevet til en del pokalar siden…

2017
Genoptog BMX og det viste sig at være godt til anklerne, bevægeligheden er blevet større, og har kørt et par konkurencer og det er endnu sjovere nu end da man var barn !!
Anklerne er stive og gør ondt hver dag, men man lærer at leve med smerten når glæden overstiger den.

2018
Et nyt skud på stammen ( Marius #71 ) viser stor potentiale, som 4 årig hoppede han sit første BMX Dirt dobbel, og der hoppes allerede store hop på crosseren som 6 årig.

2020
Jeg har længe, med min erfaring og passion gerne ville lære fra mig. Min kone Stine og jeg blev enige om at starte Sneaky Fast sammen.
Det er nu allerede blevet til flere Motocross Camps, en masse MTB kurser, og nu også Sneaky Rider motocross samlinger, hvor alle modtager undervisning og der bliver hygget.
Sneaky Fast er et fællesskab med blandede kører fra forskellige sportsbaggrunde, med samme fælles passion for 2 hjul.

Vi flyver også med FPV Racedone og dækker events / laver action drone videos !!

-Mark Jensen